انواع کلیپساز ها و برنامه های ساخت ویدیو
دوست دارید یک کلیپ بسازید که در آن کسب و کار خود را معرفی کنید، اما با برنامههایی که برای این کار وجود دارد آشنایی ندارید؟ هیچ مشکلی ندارد. راههای زیادی برای ساخت ویدیو و کلیپ در اینترنت وجود دارد که در این جا قصد داریم آنها را بررسی کنیم. آشنایی با انواع کلیپسازها و برنامه های ساخت ویدیو به شما کمک میکند بتوانید به سادگی هر کلیپ یا ویدیویی که دوست دارید را به راحتی بسازید. با ما در مکتبی نو برگزارکننده دورههای آنلاین آموزش تخصصی رشتههای مهندسی و آموزش سالیدورک تا پایان مقاله همراه باشید تا این موضوع را کامل بررسی کنیم.
انواع کلیپساز ها و برنامه های ساخت ویدیو کدام است؟
انواع کلیپسازها و برنامه های ساخت ویدیو را میتوان بسته به روشی که دارند به سه دسته تقسیم کرد:
- برنامهها و نرم افزارهایی که برای این کار طراحی شده و به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته
- انواع هوش مصنوعیهایی که امروزه به شدت در همه کارها مورد استفاده قرار میگیرند
- سایتهایی که به صورت آنلاین به شما کمک میکنند تا ویدیو خود را تولید کنید.
هر کدام از این راهها مزایا و معایب خاص خود را دارند که وقتی در کار با آنها تجربه کسب کنید متوجه این مزایا و معایب میشوید و میتوانید بهترین آنها را متناسب با شرایط خود انتخاب کنید. با این که آشنایی با هر سه موردی که گفتیم به شما کمک میکند تا با هزینهای اندک و راهی ساده کلیپ و ویدیو خود را بسازید، اما اگر قصد دارید این کار را به شکل حرفهای انجام دهید بهترین کار این است که دوره آشنایی و کار با انواع کلیپسازها و برنامه های ساخت ویدیو مکتبی نو را با هزینهای اندک تهیه کنید. این دوره آموزشی هر آن چه لازم است درباره تهیه ویدیو و کلیپ بهصورت حرفهای بدانید را در اختیار شما قرار میدهد. با این حال در ادامه هر سه راه را بررسی میکنیم تا بتوانید کار خود را تا حد خوبی راه بیاندازید.
برنامه های ساخت ویدیو
انواع کلیپساز ها و برنامه های ساخت ویدیو از گذشته تا کنون شامل چند نرم افزار مشهور هستند که هر ادیتور فیلمی که بهصورت حرفهای به این کار مشغول است آنها را بهخوبی میشناسد. 4 عدد از بهترین این نرم افزارها شامل:
- Inshot Video Editor: این برنامه را همه بلاگرهای اینستاگرام و تولید کنندههای محتوای شبکههای اجتماعی بهخوبی میشناسند زیرا یکی از کاملترین نرم افزارها در میان انواع کلیپسازها و برنامه های ساخت ویدیو است.
- VideoShow: این نرم افزار که هم نسخه دسکتاپ آن موجود است هم موبایل، یکی دیگر از نرم افزارهایی است که بسیار کاربرپسند بوده و به شما در تولید ویدیو و کلیپ حرفهای برای سایت، شبکههای اجتماعی و… کمک میکند.
- Flipgram: اگر دوست دارید ادیتهای خفنی روی ویدیوی خود اعمال کنید که جذابیت بصری بسیار زیادی داشته باشد، Flipgram را فراموش نکنید. این نرم افزار هم به شکل ios و هم اندروید قابل دانلود و نصب است.
- Adobe Premiere Clip: هر نرم افزاری که شرکت ادوبی طراحی کرده است جزو بهترین نرم افزارهای دنیا محسوب میشود. برای همین اگر دوست دارید خیلی حرفهای کار تولید ویدیو و ادیت آن را انجام دهید، سراغ Adobe Premiere Clip بروید.
هوش مصنوعی ساخت ویدیو
آیا کاری را سراغ دارید که هوش مصنوعی نتواند انجام دهد؟ تعدادی از بهترین هوش مصنوعیهایی که در میان انواع کلیپساز ها و برنامه های ساخت ویدیو نامشان میدرخشد شامل:
- Pika lab: اگر دوست دارید با قدرت هوش مصنوعی در تولید ویدئو آشنا شوید، Pika lab را برای تبدیل متن به ویدیو، عکس به ویدیو و حتی ویدیو به ویدیو امتحان کنید. کار با این هوش مصنوعی بسیار ساده است و تنها کافی است یک پرامپت مناسب به آن بدهید.
- Runway: هر چه در ذهن دارید را به صورت متن به هوش مصنوعی Runway دهید تا با سرعت نور یک ویدیو برای آن بسازد. این هوش مصنوعی همچنین امکان اعمال ادیتهای بسیار خفن روی ویدیو را برای شما فراهم کرده است.
- Stable Video Diffusion: تولید ویدیوهای با کیفیت با هوش مصنوعی Stable Video Diffusion به راحتی قابل انجام است. این هوش مصنوعی جزو بهترین هوش مصنوعیهای دنیا برای تولید عکس و ویدیو با جذابیت گرافیکی بسیار بالا است.
- InVideo: گفته میشود InVideo در میان انواع کلیپسازها و برنامه های ساخت ویدیو در دسته هوش مصنوعی، مثل Inshot است. زیرا همه کاری را میتوان با آن انجام داد و البته کار با ابزارهای آن بسیار سادهتر از دیگر انواع هوش مصنوعی است.
سایت های ساخت ویدیو
دسته سوم انواع کلیپساز ها و برنامه های ساخت ویدیو شامل یک سری سایت است که بهصورت آنلاین کار تولید ویدیو و کلیپ را برای شما انجام میدهند. 3 تا از بهترین این سایتها شامل:
- Wideo: برای تولید کلیپ و ویدیو با هر کیفیت، قالب و گرافیکی ابتدا وارد سایت Wideo شده و سپس با استفاده از ابزارهای مختلف آن قالب ویدیو، کیفیت آن و دیگر تنظیمات و المانهایی که قصد دارید در ویدئو حضور داشته باشد را انتخاب کرده و بهصورت آنلاین ویدیو خود را تولید کنید.
- Viditor: ویدیتور یکی دیگر از سایتهایی است که کار تولید ویدیو و کلیپ را بهصورت آنلاین و رایگان برای شما انجام میدهد. در این سایت تعداد خیلی زیادی قالب و المان از قبل طراحی شده وجود دارد که شما میتوانید با کنار هم قرار دادن آنها و انداختن هر صوتی که دوست دارید روی آنها، یک کلیپ حرفهای بسازید.
- Pictory AI: این سایت نیز یکی دیگر از انواع کلیپسازها و برنامه های ساخت ویدیو است. فرق این سایت با دیگر هوش مصنوعیهایی که نام بردیم این است که صفر تا صد کار به هوش مصنوعی واگذار نمیشود و شما هم میتوانید ادیتهای خود را روی کلیپ ساخته شده اعمال کنید.
حرف آخر
در این مقاله که سعی کردیم به معرفی انواع کلیپسازها ،آموزش موشن استادی در سالیدورک و برنامه های ساخت ویدیو بپردازیم، آموختیم که این برنامهها را میتوان به سه دسته تقسیم کرد: نرم افزارها، انواع هوش مصنوعی و البته سایتهای آنلاینی که برای این کار ساخته شدهاند. برای این که بتوانید در تولید و ادیت انواع فیلم و ویدیو بسیار حرفهای شوید بهترین کار این است که از آموزشهای تولید و ادیت ویدیو و کلیپ مکتبی نو استفاده کنید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
آموزش معادله نویسی در سالیدورک (Equation)
پمپ بنزین خودرو مسئول انتقال سوخت از مخزن به موتور
کاتیون و هر آنچه که باید بدانید | کاتیون یون مثبت است؟
wan به چه معناست و چه کاربردی دارد؟
توربین فرانسیس و کاربرد و تفاوت این توربین
دیدگاهتان را بنویسید